Pizza champignons

Dit heb je nodig

kant-en-klaar pizzadeeg - Manna Bolognaise saus - 250 g champignons - 1 ui - een beetje gemalen kaas

Zo bereid je de pizza

  • Verwarm de oven voor op 180° C.
  • Gebruik het deeg zoals op de verpakking is vermeld.
    • Haal het uit de koelkast en laat 20 min. rusten.
    • Rol het samen met het papier uit op een bakplaat en laat voor een zacht deeg nog eens 10 min. rusten.
  • Reinig de champignons met een champignonborsteltje en snijd ze in schijfjes.
  • Pel een ui en snijd in halve ringen.
  • Schep ruim Bolognaise saus over het deeg. Blijf een beetje van de rand.
  • Verdeel de champignonschijfjes over de saus.

  • Verdeel de uiringen over de champignonschijfjes.
    • Werk af met een beetje gemalen kaas.
    • Schuif de ovenplaat in de oven en laat 10 à 12 minuten garen.
    • Dien warm op.

    Reacties

    Populaire posts