Pizza champignons
Dit heb je nodig
kant-en-klaar pizzadeeg - Manna Bolognaise saus - 250 g champignons - 1 ui - een beetje gemalen kaas
Zo bereid je de pizza
- Verwarm de oven voor op 180° C.
- Gebruik het deeg zoals op de verpakking is vermeld.
- Haal het uit de koelkast en laat 20 min. rusten.
- Rol het samen met het papier uit op een bakplaat en laat voor een zacht deeg nog eens 10 min. rusten.
- Reinig de champignons met een champignonborsteltje en snijd ze in schijfjes.
- Pel een ui en snijd in halve ringen.
- Schep ruim Bolognaise saus over het deeg. Blijf een beetje van de rand.
- Verdeel de champignonschijfjes over de saus.
- Werk af met een beetje gemalen kaas.
- Schuif de ovenplaat in de oven en laat 10 à 12 minuten garen.
- Dien warm op.




Reacties
Een reactie posten