Boerenomelet


dit heb je nodig
olijfolie, 6 verse champignons, 1 kleine ajuin, 1 tomaat, 100 g gekookte aardappelen (rest), 2 eieren - pan, dunschiller, aardappelmesje, diep bord, vork

zo maak je boerenomelet
  • bereid de ingrediĆ«nten voor:
    • pel de ajuin en snijd in stukjes
    • was de champignons
    • schil de tomaat met de dunschiller en snijd in stukjes
    • snijd de aardappelen in stukjes
    • kluts de eieren met een vork  in een diep bord
  • voeg een beetje olijfolie in de pan en warm op
  • doe de champignons en de ajuin in de pan en laat enkele minuutjes bakken
  • voeg de aardappelen en tomatenstukjes erbij - laat opnieuw enkele minuutjes bakken
  • voeg de geklutste eieren toe en bak de omelet gaar
  • dien op met 3 sneetjes bruin brood

Reacties

Populaire posts