Toast champignons


Ingrediënten voor 2 personen:  250 g champignons, 4 sneetjes lang bruin brood, bakmargarine, 1 takje verse peterselie, gesnipperde peterselie (mag uit de diepvries), peper, zout bv. Herbamare A. Vogel, geutje vers citroensap, enkele blaadjes sla, 6 kerstomaten                 

Kookgerief: broodrooster, champignonborstel, bakpan, vork, aardappelmesje, vergiet

Bereidingswijze:
  • Was de slablaadjes en schik op het bord.
  • Snijd de kerstomaten in 2 en verdeel over de sla.
  • Rooster 4 boterhammen in de broodrooster.
  • Borstel de champignons proper.
  • Bak ze gaar in boter.
  • Overgiet met een geutje vers citroensap.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Schik de geroosterde boterhammen op het bord.
  • Verdeel er de gebakken champignons over.
Inspiratie: Ons kookboek 1972 - KVLV - uitg. Belgische Boerenbond Economaat

Reacties

Populaire posts