Toast champignons
Ingrediënten voor 2 personen: 250 g champignons, 4 sneetjes lang bruin brood, bakmargarine, 1 takje verse peterselie, gesnipperde peterselie (mag uit de diepvries), peper, zout bv. Herbamare A. Vogel, geutje vers citroensap, enkele blaadjes sla, 6 kerstomaten
Kookgerief: broodrooster, champignonborstel, bakpan, vork, aardappelmesje, vergiet
Bereidingswijze:
- Was de slablaadjes en schik op het bord.
- Snijd de kerstomaten in 2 en verdeel over de sla.
- Rooster 4 boterhammen in de broodrooster.
- Borstel de champignons proper.
- Bak ze gaar in boter.
- Overgiet met een geutje vers citroensap.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Schik de geroosterde boterhammen op het bord.
- Verdeel er de gebakken champignons over.
Inspiratie: Ons kookboek 1972 - KVLV - uitg. Belgische Boerenbond Economaat
Reacties
Een reactie posten