Bruschetta met feta en tomaatjes


Ingrediënten

  • 1/2e ciabatta
  • feta
  • kerstomaatjes
  • enkele blaadjes basilicum
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook
Bereiding
  • Snijd de basilicumblaadjes fijn. 
  • Snijd de kerstomaatjes in 8. Giet er een scheutje olijfolie bij, voeg het basilicum toe en kruid met peper en zout. Zet opzij.
  • Plet de feta met een vork los en kruid met peper en zout.
  • Snijd de ciabatta in sneetjes van 1 cm dik. 
  • Rooster ze goudbruin in een broodrooster of onder de gril. Wrijf er met een gehalveerd knoflookteentje over.
  • Schep een lepeltje tomaatjes op de sneetjes en strooi er feta over. 
  • Druppel er nog wat olijfolie over en werk af met een extra blaadje basilicum.

Reacties

Populaire posts