Tomatengazpacho met scampi's
Dit heb je nodig (voor 4 personen)
1,5 smaakvolle tomaten, 1 tak witte bleekselder, 2 lp mélange de France Oil & Vinegar, 1 lepel azijn, 2 sneetjes wit brood, 12 scampi's, enkele takjes kervel - mixer, zeef
Zo maak je gazpacho
- Verwijder de kroontjes van de tomaten, was ze en snijd in stukken.
- Zet de tomaten net onder in koud water. Voeg de in stukjes gesneden bleekselder, de kruidenmengeling, azijn en in stukjes gesneden brood toe.
- Laat minstens een half uurtje trekken.
- Mix alles grondig en zeef daarna.
- Kruid met peper en zout en warm lichtjes op. Laat afkoelen en koel nadien verder in de koelkast.
- Bak de scampi's kort in olijfolie en kruid met peper en zout.
- Verdeel de tomatengazpacho in glaasjes, doe in elk glaasje een scampi en een blaadje kervel.
Bron
Reacties
Een reactie posten