Tomatengazpacho met scampi's


Dit heb je nodig (voor 4 personen)
1,5 smaakvolle tomaten, 1 tak witte bleekselder, 2 lp mélange de France Oil & Vinegar, 1 lepel azijn, 2 sneetjes wit brood, 12 scampi's,  enkele takjes kervel - mixer, zeef

Zo maak je gazpacho
  • Verwijder de kroontjes van de tomaten, was ze en snijd in stukken.

  • Zet de tomaten net onder in koud water. Voeg de in stukjes gesneden bleekselder, de kruidenmengeling, azijn en in stukjes gesneden brood toe.
  • Laat minstens een half uurtje trekken.
  • Mix alles grondig en zeef daarna. 
  • Kruid met peper en zout en warm lichtjes op. Laat afkoelen en koel nadien verder in de koelkast.
  • Bak de scampi's kort in olijfolie en kruid met peper en zout.
  • Verdeel de tomatengazpacho in glaasjes, doe in elk glaasje een scampi en een blaadje kervel.
Bron 

Reacties

Populaire posts