Zelf wraps maken


Dit heb je nodig (voor 12 wraps)
400 g bloem, 250 ml water, zout, 2 lp olijfolie - bolkom, mixer met haken, nette keukenhanddoek, deegrol, pan, borsteltje

Zo maak je ze
  • Meng alle ingrediĆ«nten en kneed het deeg 5 minuten.
  • Dek af met een vochtige doek en laat 30 minuten rusten.
  • Verdeel het deeg in 12. Eerst in vier, dan elk vierde in 3 ongeveer gelijke delen.
  • Rol van elk deel een balletje.
  • Rol de deegballetjes uit in cirkelvorm op een gladde ondergrond. Verdeel vooraf een beetje bloem op het oppervlak en bloem op het balletje zodat het niet aan de deegrol blijft plakken.
  • Verwijder met een borsteltje de overtollige bloem.
  • Bak de tortilla's in een hete pan, ongeveer 1 minuut per kant. Voeg eventueel voor het bakken een beetje olie in de pan.

Bron
Mijn receptenboek

Reacties

Populaire posts