Organisatie barbecue
Organisatieplan:
Gisteren deed ik de eerste voorbereidingen voor de koude aardappelsalade
1. aardappelen schillen en gaar koken - laten afkoelen
2. ajuin fijnsnipperen
Ik begin met het bakken van de basis voor de aardbeientaart en de puddingvulling. Het is dezelfde bodem en puddingbereiding als van de fruittaart. De afwerking doe ik helemaal op het einde met aardbeien i.p.v. gemengd fruit.
1. basis bakken - laten afkoelen op een rooster
2. pudding bereiden - laten afkoelen
De quiche maak ik op voorhand omdat die gemakkelijk terug kan opgewarmd worden.
1. kerstomaten snijden en garen in de oven
2. deeg in vorm brengen
Aardbeientaart afwerken
3. pudding op taart verdelen
4. afwerken met aardbeien
Quiche
3. vulling maken
4. deegbodem vullen en bakken
5. rozemarijnolie maken
Capellini met appel en komkommer
1. capellini koken - laat uitlekken
Courgette in folie
1. courgette in folie klaarmaken om te bbq
Capellini met appel en komkommer
2. komkommer en appel in blokjes snijden
3. vinaigrette maken
4. slaatje afwerken
Bloemkool-broccoli salade
1. bloemkool en broccoli reinigen
2. bloemkool en broccoli koken
Aardappelsalade
3. aardappelen in blokjes snijden
4. alle ingrediƫnten mengen
Bloemkool-broccoli salade
3. bloemkool en broccoli laten afkoelen in een vergiet
4. salade afwerken
Reacties
Een reactie posten